Thursday 14 March 2013

Who eats this crap?

Suomeksi kirjoittaminen on vaikeaa.... Ihan näin FYI. I hate writing in Fnnish....

Mutta, eteenpäin sanoi mummo hangessa. Olen tässä vaihteeksi yrittänyt harrastaa terveitä elämäntapoja ja tiputtaa kiloja. Ajattelin kokeilla, että miltä maistuu maustamaton rahka ja mustikat keskenään... Monen kun olen nähnyt moista sekamelskaa turpaansa puputtavan.

No eipä kovin hyvältä ei. Tänään kokeilin sitten toista vaihtoehtoa ja heitin sekaan kaurahiutaleita ja pari teelusikallista sokeria, johan meni paremmin alas. Tai siis johan siihen sitten sai jotain makua. Ehkä tuoreet marjat voisivat toimia paremmin.

Avocadosta olen oppinut pitämään vasta viime aikoina. Ja päätin siis sitäkin kokeilla ihan keskenään. No miltä se sitten maistuu?
Omituiselta... En mitään muuta sanaa sille keksi. Avocadon kanssa olen kyllä tosi surkea keksimään mihin sitä oikein käyttäisi. Muuta kuin guacamoleen... tai sushiin. Koska kyseessä on niin kermainen vihannes (?) ajattelin yrittää kehitellä siitä jotain levitettä margariinin tilalle.

Terveelliset elämäntavat kruunaa tietysti sitten puuro...
Onneksi Elovenalta löytyy käteviä annospusseja, ettei jatkuvasti tarvitse olla puurokauhan varressa. Olisi ihanaa olla rikas, ettei tarvitsisi itse edes ajatella koko ruoanlaittoa, vaan joku hoitaisi sen puolestani... Ah ja sigh.

No comments:

Post a Comment