Wednesday 13 March 2013

Happy Birthday

The husband arranged a few surprise for my birthday 

Omatkin synttärit on tältä vuodelta jo juhlittu. Niitä ei sen kummemmin tullut juhlittua, mutta mieheni oli järjestänyt ihanan yllätyksen minulle. Koneelle oli ohjelmoitu omituinen onnittelulaulu, joka alkoi soimaan puolilta öin.



Yleensä olen malttamaton lahjojen avaamisen suhteen, mutta nyt maltoin odottaa aamuun asti. Väkisin. 
Aamulla löysin olohuoneesta Stockmannin kirjekuoren, jossa oli lahjakortti. Pieni summa, jonka otin suorastaan vittuiluna. Ei korttia ei mitään, vaan paperinpala, jossa oli binaarikoodi. Käänsin koodin, jossa luki brandfilt. Ajattelin, että se oli vain joku random-lappu ja menin töihin semi-kiukkuisena. Kerroin tarinan työkaverille, joka kysyi, että "no onko teillä palopeittoa?". Sanoin, että itseasiassa on. Silloin tajusin, että sehän saattoi olla vihje. Takaisin kotiin päästyäni menin siis saman tien palopeitolle, josta löytyi kuin löytyikin uusi vihje. Mies oli siis tehnyt aarrejahdin kotiin. Etsinnän päätteksi löytyi toinen Stockmannin lahjakortti, joka olikin sitten sen verran iso, että leuka valahti polviin asti.

Syntymäpäivä osui keskelle viikkoa, joten sitä ei sen kummemmin juhlistettu. Viikonloppuna kävimme sitten elokuvissa katsomassa Texas Chainsaw 3d. Romanttista ;) Tarkoitus oli myös mennä syömään Hard Rock Cafeeseen, mutta se oli ihan julmetun täynnä, joten jouduttiin tyytymään jälleen kerran Chicosiin.
Romanttinen supercombo

Liian tulista, hahahahahaaa

Sueraavalla viikolla lähdin sitten tuhlaamaan lahjakortteja. Niitä oli kertynyt muutama joulun ja synttäreiden ansiosta. Isoin ostos minkä tein oli Marc by Marc Jacobs -laukku! Ensimmäinen, jonka olen ostanut suomalaisesta kaupasta, joten se tuntuu extra-spesiaalilta. Malli on Classic Q Natasha ja väri rock lobster. En ole vieläkään käyttänyt laukkua, koska se on melko pieni (ts. iPad ei mahdu siihen) ja jotenkin siro. Tuntuu ettei se sovi talven kerrospukeutumiseen. Kunhan kevät koittaa ja saan vihdoin vaihtaa kevyempiin kenkiin ja takkiin, niin johan lähtee laukkukin käyttöön!

I heart Marc!

Me and Marc :*


No comments:

Post a Comment