Thursday, 15 March 2018

LookIncredible, March Beauty Boxes 2/4Tämä boksi oli sisältä täyttä kultaa!!! Miinusta siitä, että tuotteita oli vain 4, olen ahne paskiainen!
This box delivered! But a little minus for only having 4 products, I'm a greedy sob.
Tuotteet tulivat Skyn Icelandilta, Tartelta, Guccilta ja Too Facedilta, kuinka siistiä!!!
Products by Skyn Iceland, Tarte, Gucci and Too Faced, how awesome is that!!!

Gucci Vibrant Demi Glaze Lip Lacquer sävy/shade 200 Dark Romance
Testasin tuotetta vain kädelleni, mutta se oli rakkautta ensi testauksella! Tuote vaikuttaa helposti levittyvältä, mutta astetta vetisemmältä kuin monet muut nestemäiset huulipunat. Sietää olla varovainen levittämisen kanssa! Tuote myös pyyhkiytyi kädeltä hyvin helposti. Odotukset tälle on kovat!
I only tested the product on my hand, and it was love at first swipe. Seems to be easy to apply, but it also felt a teensy bit "wetter" than many other liquid lipsticks. Better be careful when applying. It was also easy to sweep off my hand. The expectations are high for this one. 

Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels
Minusta tuntuu, että tarvitsisin näitä jo loppuiäkseni. Skyn Icelandin geelisilmälaput lupaavat kiinteyttää, vähentää turvotusta ja lieventää ennenaikaista ryppyyntymistä. Tuote sopii vegaaneille!!!
I feel like I already need a lifetime supply of these. Skyn Iceland gel eye patches promise to firm, de-puff and reduce premature wrinkling. And it's suitable for vegans!!!

Tarte Tarteist Brow Gel
Tämän kokeilemista odotan mielenkiinnolla. Tämän on ilmeisesti tarkoitus olla ikäänkuin kiinnittäjä kulmille ja kulmatuotteille. Kulmien olisi tarkoitus pysyä muodossaan ja tottelemattomien karvojen asettua paikalleen. Myös laitetun värin pitäisi pysyä kunnossa ja tämän aineen tarkoitus olisi myös estää ihon hilseilyä pois. Kovat ovat lupaukset, joten kovat ovat odotukset.
I feel psyched about trying this. The purposes of this product is to work as a "top coat" for your brows. Your brows should 'stay in place' and unruly hair be tamed. This shouldn't mess the colour underneath and the moistuirizing effect should prevent the skin and colour from flaking. 


Too Faced Passport to Bronze.
Too Facedin tuotteiden suklainen tuoksu on aina huumaava! Nämä ovat 'vain' perus bronzereita, toisissa on vähän enemmän kiiltoa, toiset enemminkin mattaa. Eikä mitään havaintoa miten korjata tuo rikkinäinen! :( . Sydäntä särki kun sen avasin.  Mutta järjestälmäkameramainen kansi, siis se linssikansi viehätti minua suuresti.
I always love the chocolaty smell of the Too Faced -products <3 .="" :="" are="" basic="" broken="" bronzers="" but="" cap="" delightful.="" don="" fix="" heart-wrenching="" how="" i="" it.="" it="" just="" know="" lens="" matte.="" more="" of="" one="" open="" packaging="" shimmer="" some="" t="" the="" these="" though="" to="" type="" was="" with="">
1 comment:

  1. Mun mielestä esim hudan sivuilla on tollasen rikkinäisen korjausvinkkejä! Ihana toi skyn iceland, haluisin testata kans! Niillä vissiin on kaikkea muutakin kiinnostavaa :)

    ReplyDelete