Thursday, 22 March 2018

Tuesday, family night.

Tiistaina isäni kutsui jälkikasvunsa syömään ja vähän niin kuin juhlistamaan veljen syntymäpäivää. Päivät jolloin on menoa, mutta ei töitä, ovat ihan parhaita, koska voi oikeasti pukeutua, laittaa meikkiä ja hiuksetkin eri tavalla. Korkkasin myös yhden uusista hajuvesistäni Versacen Bright Crystalin.

On Tuesday my dad invited us kids for dinner and to sort of celebrate my brothers birthday. The days when you go somewhere, but don't have to work are the best, you can dress up, out on a load make up and do your hair. I also opened on of my new perfumes, Versaces Bright Crystal. Päivällinen koostui espanjalaistyyppisestä tapaksesta alkuruokana ja perus suomalaisesta lohesta pääruoaksi. Jälkkäriksi oli lettuja, nam! Isäni kokkaa todella hyvin. 

For dinner we had a Spanish type of tapas as starter and basic Finnish salmon for the main course and pancakes for dessert. My dad cooks really well. 


Ja tältä näytti naamani! Tällä kertaa testasin Kat von D:n meikkivoidetta, ja olin siihen todella tyytyväinen! Huulipuna on Colourpopin Ultra Satin Lip, sävyssä Ambush, voitin sen itse Esteettistä Mielihyvää-blogin jouluarvonnassa. 

And this was my face! This time I tried out Kat von D's foundation and was very satisfied!!! The lipstick is by Colourpop,  ultra satin lip in shade Ambush, which I won from another blogs Christmas calendar. Vaatetuksenani oli joskus viime vuonna tilattu, mutta vasta nyt korkattu H&M:n punainen pitsimekko.

I was wearing I dress I bought way back when from H&M, but I just now used for the first time. 1 comment: