Tuesday, 27 February 2018

Lets do some swatching! Urban Decay x Kristen Leanne

Let's swatch some palettes!
(PLEASE: Leave a comment if you want me to write my posts in English as well, I basically only get Finnish comments, so I'm just wondering if there's any point to translating these!), gimme a sign here, on instargram or Facebook. Bilingual posting takes time!

Koska flunssa on ihan järkyttävä ei tälle naamalle saa laitettua mitään meikkejä, niin ajattelin tehdä swatchaus-postauksen Urban Decayn uusista paleteista! Urban Decay x Kristen Leanne: kaleidoscope dream -palette, daydream-palette ja vice-lipstick

URBAN DECAY  x KRISTEN LEANNE


UD x Kristen Leanne Vice lipstick in SpellboundTykkään tosi paljon tästä tummasta huulipunasta! Klassisen punaisen lisäksi, itsellä on menossa tämmöinen tummien sekä "kuolleiden" värien kausi huulissa.Urban Decay x Kristen Leanne Daydream-palette

Lucy ja Daydream tuntuivat ihan "kermaisilta", todella pehmeitä ja helposti levitettäviä, mutta aika perusvärejä, joita löytyy jo useammasta paletista. Ehkä täytyisi pitää palettitauko!Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream - palette


Tässä paletissa on paljon värejä, joita voin kuvitella käyttäväni viimeistään syksyllä Halloweenin aikoihin, ja melkein löytyvät pride-värit myös tästä paletista. Väreissä on paljon pigmenttiä, Urban Decaylle tuttuun tapaan, mustaa sävyä ei tarvinnut tyyliin kuin katsoa niin sitä oli jo kädessä :D , ERITTÄIN pigmenttistä siis! Tähän palettiin olen todella tyytyväinen ja mielenkiinnolla sitä odotan pääseväni kokeilemaan.


Urban Decay Distortion-palette


Urban Decaylla tuntuu olevan obsessio kimaltaviin luomiväreihin, toki tänä vuonna mm. highlighterit ovat muotia, mutta välillä olisi pitkästä aikaa mukavaa saada ihan perus mattapaletti, jossa toki olisi eri värejä. Tämän paletin ylärivi onkin melko highlightermainen.
Kaikki luomivärit eivät kuitenkaan näytä niin kimaltavilta iholla/kuvissa kuin paletissa, tästä tulee tietenkin plussaa.

Mielenkiintoinen paletti, jota tulee ihan varmasti käytettyä. Silti olisi pidettävä tauko palettien ostelulle, koska lipastoni yksi isoista laatikoista on täynnä eri paletteja. Ehkä pitäisi jotenkin teemoittain alkaa myös kuluttaa niitä, meikit eivät kuitenkaan kestä ikuisesti!

Hamstraan kosmetiikkaa kyllä aika lailla, kuvitellen että minulla olisi enemmän aikaa käyttää kaikkea ja laittautua kuin todellisuudessa sitten onkaan. Löytyykö muita hamstraajia!? Uskaltaako kukaan tunnustaa? :D Lupaan laskea palettini, jos kerrot monta palettia sinulla on!

Love, Luna2 comments:

  1. Aivan ihania värejä. Korealaiset kosmetiikkaa tuotteet on mun heikkous. Niitä tulee hamstrattua. Silloin kerran kun koreasta tilaa niin sit tilaa useita tuotteita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä tilaan ihan liikaa ja kaikkialta. En oikeesti edes tarvitse mitään, mutta aina sitä jotenkin kuvittelee tarvitsevansa!

      Delete