Wednesday, 28 February 2018

Feb 28th, the FINAL giveaway

And congratulations to yesterdays winner of Bdellium tools: IG-user mou_mouni !
Ja onnittelut eilisen Bdellium toolien voittajalle: instan mou_mouni !

And this is it. We've come to the end. The final giveaway is here. :(
Ja tässä tämä sitten on, olemme tulleet loppuun. Viimeinen arvonta on täällä. :(
Sisältöön tulee väistämättä hieman muuttumaan arvontojen loputtua, niihin on kuitenkin kulunut oma aikansa! Aprikoin myös edelleen kaksikielisyyden kanssa. Pidän haasteista, ja vaikka arvontakuukausi ei ollut haaste, niitä ei ole vaikea löytää! :DThe giveaway includes / arvonnan sisältö:
- Face Stockholm make up bag
- 3 of my favorite Sigma brushes
- Urban Decays travel size Troublemaker mascara, and eye shadow primer + sample size Perversion mascara
- 2 perfume samples
- Too Faced travel size Melted matte liquid lipstick
- MAC retro matte Dangerous (red lipstick)
- Ardell Demi Wispies - lashes
- Paese blue greyish eye shadow


This time the answers will matter ;)

Tällä kertaa vastauksilla on väliä! ;)
Question: Please give some feedback on the giveaways, the blog etc... Will you remain a reader?  What do you hope to see in the blog in the future? Are there any English readers?
Kysymys: Palautetta kiitos! Sekä arvonnoista että blogista yleensä, jäätkö lukijaksi? ;) Mitä haluaisit nähdä blogissa seuraavaksi? (Ikuisuuskysymys, johon ikuisesti toivon vastauksia.) 


THE RULES! 
- Read my blog and follow me on either blogger,  FB or Instagram! Or all!!
- Answer the question posed in this post in todays giveaway-post on FB or Instagram or in the comment field of the post. You can answer in all 3 and triple your chances of winning!
- The commenting will be up for about 24 hours.
That's it!!!


SÄÄNNÖT!
- Lue blogiani ja seuraa minua joko täällä, Facebookissa tai Instagramissa. Tai kaikissa!
- Vastaa kysymykseen, joka löytyy tästä postauksesta, tämän päivän FB:n tai IG:n giveaway-postauksessa tai sitten blogin kommenttikentässä. Voit kommentoida kaikissa paikoissa, kaikki lasketaan! (Voit siis triplata mahdollisuutesi 😉)
- Kommentointi on auki n. 24 tuntia.
Siinä kaikki!


Please note: IF you comment on the post here and win,
→ please send me e-mail at lunaslake@gmail.com  or you can use the contact form on the → sidebar!
so that you don't have to publish your personal information here, but you can leave your e-mail in the comment if you want to!

Love, Luna
16 comments:

 1. Jään seuraamaan! Odotan näkeväni meikkiesittelyjä ja kantaa ottavia kirjoituksia ajankohtaisiin asioihin!

  ReplyDelete
 2. I JUST WANT TO SAY THAT YOU'RE SO KIND AND SO GENEROUS FOR DOING THIS GIVEAWAY 💖😊 I LOVE READING YOUR BLOG AND YOUR POSTS ON INSTAGRAM TOO.. I AM REALLY A POOR GIRL FROM INDIA WHO LOVES MAKE UP BUT WE'RE HAVING A FINANCIAL PROBLEM SO I DECIDED TO PARTICIPATE IN GIVEAWAYS BUT IT'S SO DISAPPOINTING I STILL DIDN'T WIN ANYTHING BUT I STILL HAVEN'T GIVE UP AND PEOPLE REALLY APPRECIATE THAT ☺️ IN THE FUTURE I HOPE TO SEE MORE INTERESTING POSTS ABOUT MAKE UP AND I'LL ALWAYS BE THERE FOR YOU WHEN YOU WANT TO TALK ☺️ I HOPE TO ATLEAST WIN THE LAST GIVEAWAY FINGERS CROSSED 😊🤞🤞🤞🤞🙏🙏

  ReplyDelete
 3. Arvonnat oli kivoja, sitä kautta löysinkin tän blogin. Aion ehdottomasti jäädä lukijaksi! :) Tykkään meikkitestauspostauksista tosi paljon!

  ReplyDelete
 4. Mukana! Blogisi on hyvä tälläisenään ja jatkossa toivoisin my day-postauksia. :)

  hippohiiri at gmail.com

  ReplyDelete
 5. Joo tykkäsin arvonnoista ja jään kyllä seuraamaan blogiasi.ja meikkiesittelyt kiinnostavat.

  ReplyDelete
 6. Löysin sun blogin, kun aloit tekemään näitä arvontoja ja siis pakko sanoo, et tykkään kovasti ja luen varmasti blogiasi myös jatkossa! �� Nää arvonnat on ollu myös tosi kivoja ja olishan se kiva jos niitäkin tulis vielä �� Jatkossa haluaisin lukea lisää kaikkea kosmetiikkaan liittyen ja sun mielipiteitä jostain kosmetiikka tuotteista ����

  ReplyDelete
 7. Itsekin löysin blogiisi näiden arvontojen kautta. Erityisen kivaa arvonnoissa oli palkintojen vaihtelevuus. En osallistunut kaikkina päivinä, koska palkinto ei olisi tullut käyttöön. Tämä on mielestäni hyvä asia, koska tuotteen kolahtaessa minuun se varmasti jättää jonkun toisen kylmäksi ja toisin päin. On hyvä asia jos pystyy tarjoamaan mielekästä sisältöä erilaisille ihmisille. Tätä samaa ajatusta edesajaa myös blogin kaksikielisyys.
  Blogissa on paljon kiinnostavia postauksia ja aion jatkaa seurailua, vaikkakin luultavasti harvempaan tahtiin :)
  Itse olen kiinnostunut korealaisesta ja muustakin aasialaisesta kosmetiikasta joten niistä on aina mukava lukea. Etenkin ebay-tuotearvostelut kiinnostaisivat.

  vitaevay@gmail.com

  ReplyDelete
 8. Arvontojen kautta tänne löysin, ja tämä arvontakuukausi on ollut todella mahtava juttu! Olen tullut vakuuttuneeksi, että jatkan blogisi lukemista, koska nämä kosmetiikkajutut todella kiinnostavat, ja lisäksi on hyvä, että välillä löytyy syvällisempääkin aihetta. Nuo boksien esittelyt ovat muuten erittäin kiinnostavia myös! :)
  netteri@gmail.com

  ReplyDelete
 9. Arvonnat ovat olleet tosi kiva lisä blogiisi! :) uudet tuotetestaukset aina kiinnostaa.
  minna1995(at)gmail.com

  ReplyDelete
 10. Jään ehdottomasti seuraamaan blogiasi! Arvonnat oli ihan sika kivoja, oli kiva seurata et mitä ihmiset vastasi. Tulevaisuudessa haluaisin lukea kauneus juttuja (kaikenlaisia), teemabile-postauksia, erilaisia arvosteluita ja mietteitä ja muutakin pohdintaa toki myös. Ja ihanaa että on mahdollista kommentoida, niin voi vähän myös osallistua. <3

  ReplyDelete
 11. Jään lukijaksi! :)
  Pidän paljon kosmetiikan testaus postauksista ja minusta on kiva, että kirjoitat blogiasi myös englanniksi! :)

  oliviapitkaoja@hotmail.com

  ReplyDelete
 12. Aion jäädä seuraamaan blogiasi. Sitä on kiva seurata 😊kaikki kosmetiikkaan liittyvät jutut kiinnostaa aina💖mircamaria@luukku.com

  ReplyDelete
 13. Jään seuraamaan, pidän blogiteksteistäsi! Arvonnat olivat kivoja, plussaa oikeasti hienoista palkinnoista ja siitä, että toteutit arvonnan koko kuun mittaisena + ei ns. perinteisenä arvontakuuna (kuten esim. joulukuussa).
  suvi.jalko@gmail.com

  ReplyDelete
 14. Arvonnat olivat kivan vaihtelevia ja laadukkaita! Kiitos omasta voitostani vielä, huulipuna on ollut aivan ihana ja sävy ihan täydellinen! Jään odottelemaan kaikkia meikkivinkkejä ja muita turinoita kuten my day tyylisiä postauksia kun ihmiset kuitenkin itseä sellaisenaan kiinnostaa! Mutta kaikkea muutaki on kiva välillä lukea! :) eli siis juu varmasti jään lukijaksi!

  ReplyDelete
 15. Jään jännityksellä seuraamaan ja odottamaan mitä keksit seuraavaksi! ksefedini@suomi24.fi

  ReplyDelete
 16. Todellakin jään lukijaksi. Olen kosmetiikan suurkuluttaja. Minunlaiselleni blogisi on ihan ehdoton.Tykkään erityisesti tuotepostauksista. Olisi kyllä kiva lukea muitakin ajatuksiasi.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  ReplyDelete