Monday, 19 February 2018

3 beauty boxes. (AKA why Brexit sucks)

(English below after pictures, description of the boxes are in the image texts)

Tässä kuussa tuli hankittua kolme kauneusboksia, ensi kuussa testataan neljää! Faktahan on, että rahalla saa ja hevosella pääsee. Olen jo yli vuoden tilannut Lookfantasticin beauty boxia ja siinä tuotteet pääasiassa ovat matkakokoisia tai "sample size", harvoin tulee täysikokoista tuotetta. Hinta on toki edullinen, vuoden tilauksessa boxit maksavat n. €15.

Päätin jonkin brittiläisen artikkelin myötä kokeilla paria muuta, huomattavasti hintavampaa, boxia. Syynä lähinnä kokeilunhalu ja se, että mainintana oli muun muassa laadukkaat brändit sekä se, että tuotteet ovat täysikokoisia. Tänään sitten vihdoin sain kaikki paketit kotiin!!!

Boxit ovat siis: Lookfantastic, Lookincredible ja Cohorted, siinä missä Lookfantastic maksaa sen €15, kaksi muuta maksavat £35 eli yli €40, Lookincrediblen boxiin tuli vielä postikulut mukaan. Mutta miten boxit pärjäävät vertailussa.
Lookfantastic ei pettänyt, kovin harvoin niin on käynyt, mutta jotenkin olen kyllästynyt random pieniin tuotteisiin, joita en kuitenkaan sitten löydä mistään. Tässä kuussa teemana tuntui olevan kasvojen hyvinvointi ja tämä setti sai minut miettimään, olenko sittenkään valmis luopumaan tästä boxista. Huulienkuorinta-aine tuli kreivin aikaan, ja seerumeita  ei yksinkertaisesti voi olla ikinä liikaa, oli ne minkä kokoisia tahansa. Boksissa oli myös enemmän tuotteita kuin muissa, mutta noh, sehän nyt ei yllätä :D .
Lookfantastic didn't disappoint, it rarely does, but I'm kind of bored of receiving travel-/sample sized products all the time. This months theme seemed to be the well-being of the face and this set made me rethink about unsubscribing from this box. The lip scrub couldn't have come at a better time and there are never enough serums, no matter what their size is! Also there were more products than in the other boxes, which really isn't a surprise though :D .

Muutama vuosi sitten luulin, että Ciate on pelkästään kynsilakkamerkki, mutta joko olin väärässä tai sitten se on vain laajentanut tuotteitaan. Cohortedin boxissa oli peräti kaksi Ciaten tuotetta; eyeliner ja highlighting balm. Lisäksi mukana tuli NYX:n highlighter-paletti, olen aina vähän kahden vaiheilla NYX:n tuotteiden kanssa, toiset onnistuvat paremmin kuin toiset. Sudit ovat aina plussaa, joten Cover fx:n kaksipäinen suti oli erittäin tervetullut. Sen sijaan essential oilin olisin voinut jättää väliin, en ymmärrä niistä mitään.

A few years ago I thought that Ciate is purely a nail polish brand, but either I was wrong or they've expanded. The Cohorted box had two Ciate products; an eye-liner and a highlighting balm. There was also a highlighter-palette by NYX, I'm always a bit iffy with NYX, some products work wonders, but some just fail incredibly. Brushes are always welcome, so the double-ended brush by Cover FX was a nice surprise. But the essential oils... Could've gone without that, I've no idea what they're for anyway.


Lookincrediblen boksissa oli "vain" neljä tuotetta, mutta katsokaa mikä jätti kuorinta-ainepussi!!! Sopii ilmeisesti itseruskettajan kanssa, joten täytynee mennä solariumiin tai suihkurusketukseen ;D. Mukana oli myös arvonnoissa jaetussa Meet Matt(e) Hughes-pakkauksesta tuttu sävy "dedicated", Shiseidon mascara sekä Cargo cosmeticsin Getaway-paletti. Tämä brändi on itselle täysin uusi. Mutta sävyt ovat ainakin kohdillaan!
The Lookincredible box had "just" 4 items, but checkout that
huge ass coffee scrub bag it contained! Apparently it should work well 
with self tanning, so off to suntan bed or spray tanning it is!
The box also contained a familiar lipstick from the giveaways
Meet Matt(e) Hughes lipstick in "dedicated",  s Shiseido mascara
and this Cargo 
cosmetics Getaway-palette. This brand I've never
heard of, but the shades are on point!Tämän kuukauden paras boxi oli varmaankin Lookincredible, koska se oli monipuolinen. Innolla odotan kuitenkin jo ensi kuun tavaroita! Ensi kuussa siis "uutuutena" Bellabox, jonka tilasin vain huvin vuoksi yhden kappaleen, olin aikoinaan sen tilaaja ja se oli yhtä pettymystä kuukaudesta toiseen. Mutta ensi kuussa nähdään, onko siinä mitään parannusta tapahtunut!

Love, Luna
This month I got three beauty boxes, next month I'll be testing four! Fact is, money gets you more. I've ordered the Lookfantastic beauty box for over a year now and the products are mainly travel size or sample size, it's rare to get a full sized product. But that is reflected in the price, since the years subscription costs around €15 a month.

I decided to try couple of other beauty boxes based on some article of some British newspaper. The main reason being that I wanted to try something new and the mention of full-sized products and quality of the brands. Today I finally got all of my packages!

So the boxes are Lookfantastic, Lookincredible and Cohorted. Where as Lookfantastic box costs €15 the other two boxes cost £35 which is around €40, with Lookincredible there was even postage to pay. But how do the boxes compare? See the under texts of images for my verdict.

The best of this month was probably Lookincredible, it was the most versatile. I'm anxiously looking forward to next months boxes. The brand new one I'll be testing then is a Finnish beauty box Bettebox, which at least years ago was one major disappointment from one month to another. We'll see ow it goes next month!!

Love, Luna

1 comment:

  1. Onpas kiinnostavia boxeja! Ite tiesin vain tosta ensimmäisestä ja kuullut siitäkin vain pelkkää hyvää! Mutta kiinnostavia nuo muut, ilmoittele jos on jotain must have tuotteita! En oo myöskään kuullut tosta luomaripaletista!!

    ReplyDelete