Thursday, 1 February 2018

Feb 1st, giveaway 1

So exciting! Today is the day of the first giveaway!!! It's open internationally. The rules are below!!!

Today I will be giving away 3 Essence nail polishes. A gel top coat, a red gel nail polish and a rosa (?) coloured Colour Boost nail polish. I've heard good things about the quality of these polishes, though I haven't tried them myself. My nails just don't co-operate with nail polish :C or anything. So if anyone has any tips on how to get stronger nails, PLEASE tell me!!!

Tänään arvonnassa on 3 Essencen kynsilakkaa. Kirkas geeli top coat, punainen geelikynsilakka sekä roosasävyinen Colour Boost- kynsilakka. Ohjeet osallistumiseen kuvien jälkeen. Olen kuullut pelkkiä positiivisia kommentteja Essencen kynsilakoista, vaikka itse en ole niitä kokeillut. Kynteni vain halkeilevat ja ovat järkyttävän pehmeät ja herkät kaikelle. Notta jos jollain on vinkkejä miten saada vahvemmat kynnet, kaikki neuvot otetaan vastaan!

Are you a nail polish person? / Pidätkö kynsilakasta?

THE RULES! 
- Read my blog and follow me on either  FB or Instagram! Or both!
- Answer the question posed on this post in todays giveaway-post on FB or Instagram, or both (this will double your chances).
- The commenting will be up for about 24 hours.
That's it!!!


SÄÄNNÖT!
- Lue blogiani ja seuraa minua joko Facebookissa tai Instagramissa. Tai kummassakin!
- Vastaa kysymykseen, joka löytyy tästä postauksesta tämän päivän FB:n tai IG:n giveaway-postauksessa. Tai vaikka molemmissa (kummatkin osallistumiset lasketaan!)
- Kommentointi on auki n. 24 tuntia.
Siinä kaikki!

Please note: IF you comment on the post here and win,
→ please send me e-mail at lunaslake@gmail.com
so that you don't have to publish your personal information here!

Here's a picture of the rules and about winning!


1 comment:

  1. Pidän kynsilakasta ja lähes joka päivä kynsissä on edes joku lakka! Jos ei ole kynsilakkaa niin kynnet tuntuu kuivilta ja pahoilta joten mielestäni kynsilakka oikeasti suojaakin kynsiä! :)

    ReplyDelete