Monday, 26 February 2018

Color4Care, koska ansaitset parasta!

(blogiyhteistyö)

Ah, se tunne kun postista tulee ilmoitus, että paketti on haettavissa! Se on ihana, vatsassa on perhosia ja sormet syyhyävät päästä pakettia avaamaan. Perjantaina minua odotti paketti postissa Color4Carelta, ja piti malttaa töihin asti, ennen kuin pääsin paketin avaamaan. Se tuli vielä nopeasti, ihan muutamassa päivässä!


Color4Care, on ensimmäinen blogiyhteistyöni, ja heiltä sain siis arvioitavaksi uudet työkengät, nimenomaan tennarit, ja olinkin ehtinyt sopivasti haaveilla tennareista jo pidemmän aikaa!. Kyseessä on Bagheeran lilat tennarit, joita ehdin kokeilla töissä muutaman päivän ajan ennen tämän postauksen kirjoittamista. Kenkien valinta ei ollut helppo! Kokoelmassa on upeita erivärisiä ja merkkisiä tennareita; kesäksi on kyllä ihan pakko ostaa vaaleat. Lisäksi tarjolla on perinteisiä työsandaaleja, mutta verkkosivua katsellessa, kengille löytää kyllä myös muitakin käyttötarkoituksia kuin työ! Esim. tennarit vaikuttavat sopivan vaikka salille ja sandaaleista löytyy kenkiä vaikka turistirannoille! Bagheeran lisäksi Color4Care tarjoaa muun muassa seuraavia merkkejä: Hummel, Merrell ja Birkenstock.

Paketin noudon ensimmäisiä h-hetkiä olivat tietenkin paketin haku, paketin avaus ja kenkien käyttöönotto. Avatessa pakettia, eniten jännitti, että olenko tilannut oikean koon! Jalkani ovat nimittäin omituiset. Leveät, korkeat ja kantapäätkin ovat vähän kummalliset. Kaiken lisäksi kovien pakkasten lisäksi, jalassa olivat normaalia paksummat sukat. Onneksi kuitenkin sain kengät jalkaan!  Tennareissa riitti nauhaa, joten korkeuden puolesta väljyyttä pystyi myös säätelemään. Lisäksi paketissa tuli mukana ekstranauhat tennareihin! 
Ensiaskeleet tuntuivat keväisen kevyiltä, vaikka vaatteita tosiaan pakkasten takia oli päällä ihan liikaa oman tottumuksen ja viihtymisen kannalta. Tosiaan vaatemäärästä huolimatta jalat eivät edes hikoilleet näissä kengissä! Olen tottunut laadukkaisiin työkenkiin, vanhat tylsandaalini ovat vuosia hyvin palvelleet Birkenstockit. Mutta, kuten aiemmin mainitsin, tosiaan olen pidemmän aikaa haaveillut tennareista töihin. Olin lykännyt ja lykännyt asiaa, koska minun on todella vaikeaa löytää sopivia kenkiä, joko ne ovat liian kapeat tai jalkapöydästä liian matalat, jos löydän molemmista kohdista sopivat kengät, on ne yleensä sitten taas aavistuksen liian isot noin muuten, tai kiristävät kantapäästä. Näiden kenkien kohdalla sain onneksi huokasta helpotuksesta.
Kollegoilta tuli kovasti kehuja kengistä.
Parin päivän jälkeen jalat olivat jo aika lailla mukautuneet kenkiin ja ne tuntuivat mukavilta jaloissa koko päivän oikeastaan heti alusta alkaen. Eivät lonksuneet ja pysyivät täysin jalassa kun varpaillani jouduin jotain kurottamaan. Jalat eivät missään vaiheessa väsyneet eivätkä tuntuneet kivuliailta, sellaisia tennareita on joskus tullut käytettyä. Olen töissä psykiatrisella osastolla, jossa välillä täytyy juosta tai tehdä jotain muuta, missä vankat kengät, jotka pysyvät jalassa ovat essentiaaliset. Joskus on seistävä pitkiä aikoja, jolloin on todella tärkeää, etteivät jalat väsy hetkessä. Lisäksi tennarit suojelevat roiskuvilta aineilta, mikä on myös plussaa! Huomaa, että kengät ovat suunniteltu työtarkoitukseen, mielelläni tulen niitä jatkossa käyttämään, mielenkiinnolla odotan tämän viikon yövuoroja, koska olen tietenkin tottunut potkaisemaan sandaalit pois jalasta ;) .


Talvipäivän tärkeimmät työtamineet                                                       Plussat ja miinukset

+ hengittävyys                                                       - väri tummempi kuin ajattelin (wau, hurja 
+ käyttömukavuus                                                  miinus
+ pitkien nauhojen tuoma säätelyvara.           - sandaaleihin verrattuna vie enemmän aikaa 
+ ergonomisuus                                                      laittaa jalkoihin ja ottaa pois (ts vaika keksiä
+ hyvä pohja                                                            miinuksia)

Love, Luna

No comments:

Post a Comment